loading...

پاسارگاد تاباك |قهوه جوش| پيپ| توتون| فندك زيپو

فندك زيپو|انجمن قهوه|پيپ|قهوه جوش|نسپرسو|

بازدید : 470
11 زمان : 1399:2

دم كردن قهوه به روش تورگاي ييل ديزلي

دم كردن قهوه ترك به روش قهرمان مسابقات جذوه ايبريك جهاني تورگاي ييل ديزلي.
با مراحل زير به روش قهرمان جهان قهوه ترك تهيه كنيد
1-هشت گرم قهوه با آسياب ترك
2-قهوه آسياب شده را در جذوه مي ريزيد و به آرامي 65گرم آب با دماي 60درجه سانتيگراد به قهوه اضافه كنيد.
*توجه كنيد ترجيحا دماي آب همين اندازه باشد ولي آب با دماي اتاق هم مي تواند به همان اندازه نتا يج خوبي داشته باشد اگر كل زمان فر آيند دم كردن بين 2تا 2/5دقيقه نگه داشته شود.
3-با يك قاشق چايخوري قهوه و آب را به خوبي مخلوط كنيد.
4-حالا قهوه جوش را بر روي منبع حرارت قرار دهيد و حرارت را طوري تنظيم كنيد كه فرايند كامل دم كردن قهوه ي شما بين 2تا2/5دقيقه تمام شود.
*توجه كنيد در هنگام دم كردن قهوه به هيچ وجه محلول را هم نزنيد.
5- به دقت نگاه كنيد هنگامي كه فوم شروع به بالا آمدن به سمت لبه جذوه كرد قبل از شروع جوشيدن آن را از روي حرارت برداريد.
6-يك فنجان مخصوص قهوه ترك را كه قبلا گرم شده است در زاويه ي مناسبي نگه داريد كه در هنگام ريختن قهوه به آرامي درون فنجان فوم روي آن حفظ شود.
حواستان باشد كه ذرات ته فنجان را ننوشيد.
نوش جان.

منبع :‌سايت پاسارگاد تاباك

بازدید : 494
11 زمان : 1399:2

گسترس قهوه  در دنيا

قهوه در قرن ۱۷ به اروپا رسيد ولي هنوز بازار آن در دست اعراب بود چون آنها فقط دانه هاي بو داده قهوه را مي فروختند و امكان كاشت آن در جاي ديگر امكان نداشت.در سال ۱۶۵۸ بازرگانان هلندي اين انحصار را شكستند،آنها نهال قهوه را دزديدند و به كشور تحت سلطه ي خود يعني اندونزي بردند و در آنجا قهوه را كاشتند.

بازدید : 483
11 زمان : 1399:2

جدال بر سر قهوه:ترك يوناني عرب ارمني يا شايد چيزي ديگر !

همه‌چيز از شبه‌جزيره‌ي عرب شروع شد؛ وقتي كه در اواسط قرن ۱۴، قهوه براي نخستين بار در يمن كشت شد و از آنجا به‌تدريج به ديگر نقاط سرزمين‌هاي عربي رسيد. آب و هوا و خاك غني يمن، شرايطي آرماني براي كشت قهوه‌اي مرغوب فراهم كرده بود.

بازدید : 447
11 زمان : 1399:2

قهوه سبز

قهوه سبز فوايد بسياري دارد. قهوه سبز براي كاهش وزن در روندي سالم و بدون مضرات كار خود را انجام مي‌دهد.مقدار بالاي كلوروژنيك اسيد در قهوه سبز به كم شدن چربي بدن توسط افزايش سوخت و ساز بدن و استفاده از چربي ذخيره شده در بدن كمك مي‌كند.

تحقيقات بسيار زيادي روي عصاره قهوه سبز انجام شده است كه به عنوان يك رژيم هاي لاغري، رژيم هاي چاقي - مهم براي كاهش وزن شناخته مي‌شود. اين تحقيقات نشان دادند كه كلوروژنيك اسيد موجود در قهوه سبز 45درصد به كاهش جذب چربي‌اي كه در غذاي مصرفي وجود دارد و تحريك متابوليسم كمك مي‌كند.آنتي اكسيدان اصلي در عصاره قهوه سبز يعني اسيد كلوروژنيك، در آزاد شدن آنزيم G6P به وجود مي‌آيد كه به طور محسوسي در تعادل قند خون نقش اساسي ايفا مي‌كند، در نتيجه براي ديابتي‌ها دريافت اين مكمل مي‌تواند مفيد باشد.

بازدید : 404
11 زمان : 1399:2

نياز برخي گونه‌هاي گياه قهوه به نور مستقيم خورشيد و با توسعه مزارع در كشورهاي مختلف به دليل كمبود زمين مناسب مقدار زيادي از جنگل‌ها تخريب گرديد كه اين باعث تخريب زيستگاه جانوران زيادي بخصوص پرندگان شده است

بازدید : 424
11 زمان : 1399:2

قهوه از مزرعه تا فنجان (قسمت 2 )


براي برداشت ميوه با كيفيت از يك گياه زماني 4 تا 5 سال لازم است.در هر دوره باردهي گياه شكوفه ميزند و پس از گذشت 30 الي 35 هفته شكوفه ها تبديل به ميوه ميشوند.برداشت قهوه ساليانه ميباشد و البته برخي از كشور ها مانند كلمبيا بعلت شراسط محيطي در سال 2 بار برداشت دارند.روش دستي معمول ترين روش چينش قهوه است كه در آن ميوه ها يكجا از شاخه به وسيله دست چيده ميشوند ودر چينش ميوه ها گزينش انجام نمي شود كه البته در اين روش ميوه هاي سبز هم همراه ميوه هاي رسيده به زمين ريخته ميشوند و اگر پروسس آنها با ميوه هاي رسيده انجام شود،بي شك تاثير منفي روي قهوه ميگذارند. دليل رايج بودن اين روش برداشت،ارتفاع بالا از سطح دريا،دسترسي دشوار ماشين آلات،و از آنجا كه اغلب كشورهاي قابل كشت قهوه،در حال توسعه ميباشند نيروي كار بسيار ارزان است.


گياه قهوه معمولا سه تا چهار سال پس از كاشته شدن شروع به توليد گل مي‌نمايد و از اين گل‌ها، ميوه‌ي گياه قهوه نمايان مي‌شود (كه معمولا به عنوان گيلاس‌هاي قهوه شناخته مي‌شوند)، اولين برداشت مفيد از اين گياه، پنج سال پس از كشت امكان پذير است. اين گيلاس‌ها در حدود هشت ماه بعد از ظاهر شدن گل، با تغيير رنگ از سبز به قرمز يا بنفش رسيده مي‌شوند و اين زماني است كه محصول بايد برداشت شود.

منبع :‌سايت پاسارگاد تاباك

بازدید : 472
11 زمان : 1399:2

قهوه سبز، معجزه لاغري قرن

يكي از عوامل موثره در دانه هاي قهوه اسيد كلروژنيك است كه خاصيت چربي سوزي دارد و چربي هاي نهفته در بدن را به انرژي تبديل مي كند. اما اين جواهر ارزشمند درمرحله بو دادن قهوه تا ۷۰ درصد از بين مي رود و تنها مقدار كمي از آن باقي مي ماند. از اين رو تنها راه بهره مند شدن از آثار آن استفاده از دانه هاي زنده و سبز قهوه است.

مصرف قهوه سبز با تبديل چربي ها به انرژي، نيروي حياتي را افزايش داده و نياز به غذا را كاهش مي دهد، از اين رو مي تواند راه حلي براي اشتهاي مفرط هم باشد.

تحقيقاتي كه در اين رابطه انجام و منتشر شده نشان مي دهد:
ــ مصرف قهوه سبز ماهانه ۵% از وزن را كاهش مي هد (تا ۸ كيلوگرم در يك ماه)
ــ هيچ عارضه اي مشاهده نشده است
ــ هيچ نيازي به رژيم غذايي نيست
ــ منبع غني آنتي اكسيدان است
ــ روند تخريب دي ان اي را كند مي كند (كاهش روند پيري)
اين راه حل، روشي بسيار ارزان و آسان است
اسيدكلروژنيك موجود در قهوه آنتي اكسيداني پر قدرت است و اثرات آنتي اكسيداني آن از چاي سبز و حتي ويتامين سي هم قوي تر است(بيش از ۲ برابر). تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام شده نشان داده است كه مصرف قهوه سبز روند تخريب دي ان اي را تا حد قابل توجهي كاهش مي دهد.

بازدید : 455
11 زمان : 1399:2

كافئين

كافئين از كجا مي آيد
هر دو لغت «كافئين» و (Coffee) از كلمه عربي «قهوه» مشتق شده اند. ريشه اين لغات نشان مي دهد كه قهوه اي كه از قرن ششم در شمال شرقي آفريقا، درخت آن كاشته مي شده است، از راه سرزمين هاي عربي و تركيه به اروپا رفته است. در قرن هفدهم، قهوه به تدريج در ميان مردم اروپا رواج پيدا كرد.


در قرن هجدهم كاشت قهوه در اندونزي و هند غربي، آغاز شد و تا قرن بيستم، قهوه تبديل به پرفروش ترين محصول كره زمين گشت. كافئين در ابتدا در سال ۱۸۱۹ از قهوه به دست آمد. كافئين همچنين در چاي، پوست كاكائو و بنابراين در فرآورده هاي شكلاتي و كاكائويي و در جوزكولا كه در تهيه نوشابه هاي كولادار به كار مي رود.

كافئين چه شكلي است
كافئين خالص، به شكل يك پودرسفيد تلخ مزه است.

مصرف كننده كافئين كيست
كافئين پرمصرف ترين روانگردان دنياست. در آمريكاي شمالي، بيش از ۸۰ درصد بالغين به طورمنظم كافئين مصرف مي كنند. مصرف سرانه كافئين (از جمله كودكان) در حدود ۷۰ ميلي گرم در روز تخمين زده مي شود كه تقريباً معادل يك فنجان قهوه است

كافئين چه احساسي در شما ايجاد مي كند
كافئين مغز را تحريك كرده، خلق را بالابرده و خستگي را برطرف مي كند. همچنين عملكرد را در سطح كارهاي ساده فكري و كارهاي فيزيكي كه نياز به بردباري و تحمل دارد، بهبود مي بخشد اما در مورد حركات ظريف چنين نيست (كافئين مي تواند سبب لرزش دست شده، انجام كارهاي ظريف را با اشكال روبه رو كند) اگر قبل از خواب كافئين مصرف كنيد، احتمالاً زمان بيشتري طول خواهد كشيد تا به خواب برويد، خواب شما كوتاه تر و عمق آن كمتر خواهد شد.
برخلاف عقيده عمومي، نوشيدن قهوه پس از مصرف مقدار زيادي الكل به رهايي از مستي كمكي نمي كند. كافئين شما را هشيارتر مي كند، اما تطابق و تمركز شما همچنان مختل باقي مي ماند. زياده روي در مصرف كافئين سردرد، ناراحتي معده، عصبيت و دلهره را سبب مي شود و فرد توانايي به خواب رفتن را از دست مي دهد.
برخي افراد حتي با مقادير بسيار كم، اين اثرات را تجربه مي كنند. استعمال دوزهاي بالاي كافئين در افرادي كه عادت به مصرف كافئين ندارند، مي تواند افزايش سرعت ضربان قلب، تشنج و حتي روان آشفتگي (دليريوم) را سبب شود.

اين احساس تا چه زماني ادامه مي يابد
اگر شكل نوشيدني كافئين را مصرف مي كنيد، اثرات كافئين طي پنج دقيقه آغاز شده و در مدت نيم ساعت به اوج خود مي رسد. متابوليسم نيمي از كافئين دريافتي، چهار ساعت به طول مي انجامد و با مصرف روزانه آن تجمع اتفاق نمي افتد.

منبع :‌سايت پاسارگاد تاباك

برچسب ها كافئين ,
بازدید : 438
11 زمان : 1399:2

انواع قهوه

امروزه انواع قهوه با نام هاى ترك، فرانسه يا اسپرسو شناخته مى شوند.جالب است بدانيد نامگذارى قهوه به اين نام ها، ربطى با نحوه كشت يا محل كشت آن ندارد.

زيرا كشورهاى تركيه، فرانسه يا ايتاليا مزارع كشت قهوه ندارند و قهوه فقط در يك شرايط خاص و در مناطقى كه داراى آب و هواى گرم حاره اى باشند رشد پيدا مى كند.اصطلاح قهوه ترك از آنجا پديد آمد كه ترك ها، اولين كشورى بودند كه قهوه را به شيوه اى كه خودشان مى پسنديدند، پخت و آسياب كرده و سپس مى جوشاندند. ترك ها پودر قهوه را با آب حل كرده، سپس مى جوشاندند و بعد از به اصطلاح عمل آمدن قهوه، آن را مى خوردند. در اين روش، خود قهوه علاوه بر عصاره و شيره آن نيز خورده مى شود كه برخى معتقدند در درازمدت باعث از بين رفتن پرزهاى معده مى شود. اگر تنها ۱۰ درصد از جمعيت ۷۰ ميليونى ايران، يعنى فقط ۷ ميليون از ايرانيان قهوه بنوشند، روزانه بايد در ايران ۵۶ تن قهوه مصرف شود.
بعد از آن فرانسوى ها به اين دليل كه نمى توانستند قهوه را مانند ترك ها مصرف كنند، روش جديدى را ابداع كردند و با قرار دادن فيلترى در قهوه جوش، قهوه را صاف كرده و بعد مى نوشيدند. قهوه اى كه از اين روش به دست مى آمد به نام قهوه فرانسه معروف شد.ايتاليايى ها نيز در سال ۱۸۲۲ روش جديدى را ابداع كردند كه شايد بهترين روش تهيه قهوه باشد. به اين طريق كه در فشار بالا و با آب ۹۰ درجه از دانه قهوه، عصاره آن گرفته مى شود. قهوه به دست آمده از اين طريق به قهوه اسپرسو معروف است. اسپرسو در زبان ايتاليايى به معنى خيلى كوتاه و چيزى كه از طريق اعمال فشار زياد به دست آمده، است.قهوه، علاوه بر اينكه در ۳ نوع ترك، فرانسه و اسپرسو شناخته مى شود، به طور كلى در دو نوع ربوستا و عربيكا كشت و برداشت مى شود.
قهوه عربيكا بيشتر در كشورهاى آفريقايى و آمريكاى لاتين و قهوه ربوستا در كشورهاى آسياى شرقى كشت مى شود. در ضمن ۷۰ درصد توليدات قهوه دنيا را قهوه عربيكا تشكيل مى دهد.در حقيقت قهوه هاى ترك، فرانسه و اسپرسو علاوه بر آنكه شيوه تهيه آنها متفاوت است، هر يك با درصدهاى مختلفى از قهوه هاى عربيكا و ربوستا تشكيل شده اند. گاهى نيز ديده مى شود، در تهيه قهوه ترك، تنها از قهوه ربوستا و براى قهوه اسپرسو فقط از قهوه عربيكا استفاده مى شود. اين درصدها در هر كشور بسته به ذائقه مردم آن متفاوت است .

منبع :‌سايت پاسارگاد تاباك

بازدید : 458
11 زمان : 1399:2

قهوه فوري

امروزه با صنعتي شدن جوامع،مردم به دنبال محصولاتي هستند كه سريع اماده شود و قهوه فوري يكي از اين محصولات است.
قهوه فوري درسال ۱۹۰۷اختراع شد.


اولين شركت سازنده ان Nestelاست كه محصولات را با نام Nescafe توليد و به بازار عرضه ميكند و به سرعت يكي از محبوبترين محصولات غذايي تبديل شد وبه همين دليل مردم به جاي قهوه فوري ان را نسكافه مي نامند.
براي اماده شدن نيازي به قهوه جوش ندارد و با حل كردن ان درمقداري از ابجوش اماده مصرف است. در ابتدا قهوه خورهاي حرفه اي با ان مخالفت كردن چرا كه براين عقيده بودند كه طعم ‌واقعي قهوه دراين بسته بندي ها ازبين ميرود ولي با پيشرفت علم امروزه فاصله بين اين دو نوع محصول به كمترين حد خود رسيده و امروزه در هرخ خانه اي ميتوان قهوه فوري را پيدا كرد
قهوه بعد از اسياب ،پروسه توليد را طي ميكند و درحقيقت به نوعي پرورده و خوش طعم مي شود قهوه فوري به‌دو حالت كلاسيك وگلد توليد مي شود كه قهوه كلاسيك ‌به جهت طعم سنگينتر از گلد است.

منبع : سايت پاسارگاد تاباك

تعداد صفحات : 22

درباره ما
آمار سایت
  • کل مطالب : 244
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • بازدید امروز : 84
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 38
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 169
  • بازدید ماه : 538
  • بازدید سال : 1557
  • بازدید کلی : 2074907
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی